cursusjaar 2015-2016

Of je nu met olieverf of acryl werkt, of met welke andere materiaalsoort dan ook. Of je nou figuratief of realistisch werkt, met veel kleur of in zwart-wit. Wees welkom!
Beginners en doorgewinterde schilders delen hun plezier in mijn atelier en worden naar behoefte begeleid, passend bij ieders eigen ontwikkeling.

Kom gerust eens langs om de sfeer te proeven of kennis te maken. Bel tevoren wel even voor een afspraak.

Tijdens de wekelijkse (maandagmorgen en woensdagmorgen) of tweewekelijkse schilder cursus (zondagmiddag) bij BrankAeRT wordt iedereen uitgedaagd aan de hand van thema’s, theorie en vaardigheden. Schilderen is leren kijken en uitproberen. Maar vooral; heel veel plezier hebben!

Tijdens het cursusjaar worden er tijdens het eerste gedeelte van de les thema’s behandeld.
Thema’s bieden je de kans ‘te doen en te ervaren’
Het gaat niet om het resultaat, maar om de weg ernaar toe, de zoektocht en het plezier daarbij. Het zien of iets werkt en of je jezelf kunt verrassen met je eigen creatie!
Het is leuk, leerzaam, leidt beslist tot verrassingen en geeft altijd een grote variatie van de uiteindelijke werken van alle cursisten!
Het thema is een kapstok om te leren kijken, en om inspiratie te leren opdoen. Een thema is immers altijd heel breed en iedereen heeft er een eigen beleving bij. Er worden tal van voorbeelden, kunststromingen en kunstenaars besproken om de fantasie te prikkelen maar; bij BrankAeRT kleuren we ook buiten de lijnen en is het aan een ieder zelf er een eigen draai aan te geven.

Tijdens het tweede gedeelte van de les is iedereen vrij te werken aan zijn of haar ‘eigen’ werk.

De opbouw van het cursusjaar houdt rekening met starters om materialen en technieken te verkennen en op gang te komen. Anderen worden uitgedaagd om nog verder te groeien.

Eind september beginnen de lessen weer. Voor informatie, kun je me mailen of bellen
Inschrijven kan via deze pagina (klik bovenin het scherm op MEEDOEN en vul het formulier in)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *