ALGEMENE VOORWAARDEN

1. Wilt u weten of bepaalde data nog beschikbaar zijn, dan kunt u één of meer data reserveren. Reserveringen kunnen wij, nadat u van ons een reactie heeft gekregen, 8 dagen voor u vasthouden. Als wij binnen deze termijn geen bevestiging hebben ontvangen, dan vervalt de reservering.

2. Inschrijvingen dienen wij uiterlijk 2 weken voor de gewenste datum te hebben ontvangen. Na inschrijving ontvangt u van ons een bevestiging met factuur. Het verschuldigde bedrag dienen wij uiterlijk 8 dagen voor aanvang van de workshop/cursus arrangement  te hebben ontvangen. Dit geldt niet voor spoedboekingen, hiervoor worden aparte afspraken gemaakt. Voor activiteiten voor groepen geldt een aanbetaling van 30%, te betalen binnen 8 dagen na boeking, het restant dient te zijn voldaan uiterlijk 1 week voor aanvang van de workshop.

3. Degene die een workshop/cursus/arrangement  reserveert is verantwoordelijk voor de afspraken betreffende inschrijving en betaling.

4. Als u op de dag van de workshop/cursus/arrangement  aangeeft met minder personen deel te nemen dan voor wie u heeft ingeschreven, dan kunt u een schilderij namens de afwezige(n) maken, mits dit binnen de aangegeven tijd van de workshop gebeurt.

5. Bij annulering van een workshop/cursus/arrangement tot 2 weken voor de geplande datum kunnen wij in overleg met u een andere datum zoeken.

6. Bij annulering van een workshop/cursus/arrangement, of het annuleren van deelname van één of meer personen, binnen 2 weken voor aanvang van de workshop/cursus/arrangement wordt 50 % van het verschuldigde bedrag in rekening gebracht.

7. Bij annulering van de workshop/cursus/arrangement, of het annuleren van deelname van één of meer personen, vanaf 3 dagen  voor aanvang van de activiteit wordt het verschuldigde bedrag geheel in rekening gebracht.

8. Als u niet aanwezig bent op de geboekte datum, dan vindt geen teruggave van het betaalde bedrag plaats.

9. Als de geboekte workshop/cursus/arrangement door een calamiteit geen doorgang kan vinden, van uw kant of de onze, dan stellen wij u in de gelegenheid de activiteit  op een andere datum te volgen.

10. BrankAeRT kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele materiële en/of immateriële schade die zou kunnen ontstaan gedurende de workshop/cursus/arrangement.

11. Gezien we met acryl werken is oude kleding een vereiste.

12. Als u tijdens het volgen van een schildercursus een of meer lessen verzuimt vindt geen restitutie van het lesgeld plaats. Indien mogelijk stellen wij u in de gelegenheid een les in te halen bij een andere lopende cursus.

13. Bij verhindering door ziekte of calamiteiten wordt er, mits telefonische afmelding,  in overleg een inhaal les ingepland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *