BABYSHOWER

Een babyshower wordt doorgaans niet georganiseerd door de aanstaande moeder, maar door vrienden en/of familie. Vaak is het  een volledige verrassing. Maar wat let je om, als je geen zin hebt na de bevalling te worden overvallen door een horde bezoekers, zelf een babyshower tijdens de laatste maanden van de zwangerschap te organiseren. Of gebruik het als mooi excuus om nog een extra feestje te vieren. (En de tijd, dat het enkel voor dames was, is al lang voorbij!)

1. Geboortekaart ontwerpen

Iedereen maakt een ontwerp van een geboortekaart met het eigen beeld van de spruit die nog moet komen. Is het een jongen of een meisje? Wat zou jij als naam bedenken voor het kindje in spé? Welk versje zou je op de kaart zetten? Wanneer is de geboortedatum en wat is het gewicht van hem of haar volgens jou?

We gaan werken op papier en bundelen alle kaarten zodat er een mooi aandenken ontstaat aan deze dag. Altijd leuk als naslagwerk of om te kijken wie er het dichtst bij de waarheid zat!

2. Kinderkamerkunst voor the Little prince of princess

Hoera, een jongen! Hoera, een meisje!

Maak een schilderijtje voor de kleine gup die binnenkort in jullie midden zal zijn. Houd het een beetje neutraal qua kleur of….bestoken we de moeder to be met vragen over de kleur van de kinderkamer?  Alle kleine schilderijtjes samen maken één groot kinderkamerkunstwerk

Als van tevoren bekend is dat de aanstaande moeder een jongetje verwacht, is er geen makkelijker thema dan dit. Gebruik blauwe versieringen en typisch jongensspeelgoed zoals auto’s, boten, vliegtuigen op je doek om  de kinderkamerkamer aan te kleden. Wordt het een meisje? Gebruik roze versieringen en typisch meisjesspeelgoed zoals poppen, mooie jurken en sprookjesfiguren. Óf doe lekker gek en geef je eigen draai en input aan dat wat er ontstaat!

3. Tijdcapsule maken

We vragen de gasten om iets mee te nemen dat de tijdsgeest van het geboortejaar van de baby goed weergeeft. Deze voorwerpen worden vervolgens door iedereen beschilderd of van een geschreven/beschilderd label of wens voorzien. Daarna worden alle voorwerpen in een doos gelegd en wordt de doos afgesloten. De doos beschilderen we met z’n allen en als afsluiting mag de aanstaande moeder het ritueel afsluiten met het schrijven van de volgende woorden; “’Niet  te openen voor ……..“ (18 lijkt BrankAeRT een mooie leeftijd)

4. Mini t’shirt beschilderen:

BrankAeRT  koopt  van tevoren babyshirtjes in diverse maten en zorgt voor voldoende textielverf. Iedere  gast krijgt een t-shirt met een stuk karton erin tegen het doordrukken. Jullie gaan ieder op  eigen wijze iets moois maken van dit blanco shirt.  Juist door de verschillende maten kunnen het kindje en de ouders lang nagenieten van deze dag.

Prijzen voor alle babyshower workshops inclusief alle materialen:

Kinderen onder de 12 jaar € 20,00 p.p.
Volwassenen € 35,00 p.p.
Van 6 tot 20 personen.

Tijdsduur: 2 uur

(voor koffie, thee, alcohol vrije champagne en iets lekkers wordt gezorgd).

Arrangementen met ontbijt, lunch, high-tea, diner(buffet) behoren ook tot de mogelijkheden, zie hiervoor ARRANGEMENTEN.

Meedoen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *