WORKSHOPS

Je hebt nog nooit geschilderd? Geen enkele notie van verf en wat je er mee moet doen? Of juist wel en je wilt je horizon verbreden? Geen enkel probleem! Bij BrankAeRT staat het plezier en de ontspanning centraal.

Om de maand organiseert BrankAeRT op maandag- of vrijdagmiddag een uitdagende workshop met een speciaal thema of een bepaalde techniek. Bijvoorbeeld al eens les willen krijgen van een graffiti artiest of van een ware virtuoos op olieverfgebied? BrankAeRT zorgt om de maand voor een nieuwe uitdaging!

Wij enthousiasmeren en ondersteunen je graag bij de ontdekkingstocht op het lege doek. Je kiest je eigen weg en wij gaan met je mee. Je hanteert zelf de kwast, spuitbus of een ander materiaal en bent baas over je eigen schilderij. Al naar gelang ervaring of durf maak je op je eigen manier kennis met, of gaat een stapje verder waar je ooit gebleven was. Je kunt de mogelijkheden van het materiaal ontdekken, experimenteren met diverse technieken en het wonder van ontstaan ervaren. Kortom je gaat zelf aan de slag, al dan niet naar een voorbeeld.

Je gaat na enkele uren natuurlijk niet als een volleerde Van Gogh het atelier weer uit. Wij vinden het mooi als je de smaak te pakken krijgt en met volle teugen geniet. Misschien zegt je wel: dat ga ik vaker doen! Je zou niet de eerste zijn!

BrankAeRT biedt om de maand een nieuwe workshop aan voor 10 tot 20 personen. Vol is vol!
Een workshop duurt ongeveer 2 ½ uur.

De kosten per workshop zijn verschillend. Ze variëren van 30 tot 35 euro.

Let op het laatste nieuws of schrijf je in voor de nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft voor het actuele aanbod! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *