DAPHNE BRANKAERT
06-42248221 daphne@brankaert.nl
Brankaert.nl op Facebook
 
ALGEMENE VOORWAARDEN

1. Wilt u weten of bepaalde data nog beschikbaar zijn, dan kunt u één of meer data reserveren. Reserveringen kunnen wij, nadat u van ons een reactie heeft gekregen, 8 dagen voor u vasthouden. Als wij binnen deze termijn geen bevestiging hebben ontvangen, dan vervalt de reservering.

2. Inschrijvingen dienen wij uiterlijk 2 weken voor de gewenste datum te hebben ontvangen. Na inschrijving ontvangt u van ons een bevestiging met factuur. Het verschuldigde bedrag dienen wij uiterlijk 8 dagen voor aanvang van de workshop/cursus arrangement  te hebben ontvangen. Dit geldt niet voor spoedboekingen, hiervoor worden aparte afspraken gemaakt. Voor activiteiten voor groepen geldt een aanbetaling van 30%, te betalen binnen 8 dagen na boeking, het restant dient te zijn voldaan uiterlijk 1 week voor aanvang van de workshop.

3. Degene die een workshop/cursus/arrangement  reserveert is verantwoordelijk voor de afspraken betreffende inschrijving en betaling.

4. Als u op de dag van de workshop/cursus/arrangement  aangeeft met minder personen deel te nemen dan voor wie u heeft ingeschreven, dan kunt u een schilderij namens de afwezige(n) maken, mits dit binnen de aangegeven tijd van de workshop gebeurt.

5. Bij annulering van een workshop/cursus/arrangement tot 2 weken voor de geplande datum kunnen wij in overleg met u een andere datum zoeken.

6. Bij annulering van een workshop/cursus/arrangement, of het annuleren van deelname van één of meer personen, binnen 2 weken voor aanvang van de workshop/cursus/arrangement wordt 50 % van het verschuldigde bedrag in rekening gebracht.

7. Bij annulering van de workshop/cursus/arrangement, of het annuleren van deelname van één of meer personen, vanaf 3 dagen  voor aanvang van de activiteit wordt het verschuldigde bedrag geheel in rekening gebracht.

8. Als u niet aanwezig bent op de geboekte datum, dan vindt geen teruggave van het betaalde bedrag plaats.

9. Als de geboekte workshop/cursus/arrangement door een calamiteit geen doorgang kan vinden, van uw kant of de onze, dan stellen wij u in de gelegenheid de activiteit  op een andere datum te volgen.

10. BrankAeRT kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele materiële en/of immateriële schade die zou kunnen ontstaan gedurende de workshop/cursus/arrangement.

11. Gezien we met acryl werken is oude kleding een vereiste.

12. Als u tijdens het volgen van een schildercursus een of meer lessen verzuimt vindt geen restitutie van het lesgeld plaats. Indien mogelijk stellen wij u in de gelegenheid een les in te halen bij een andere lopende cursus.

13. Bij verhindering door ziekte of calamiteiten wordt er, mits telefonische afmelding,  in overleg een inhaal les ingepland