FAMILIEDAG

“Bij een familiedag is het belangrijk dat iedereen volgend jaar ook weer wil komen….”

Een familiedag is de perfecte gelegenheid om de band met je hele familie weer eens aan te halen. Organiseer jij de jaarlijkse familiereünie dit jaar? Maak het dan een feest voor de héle familie. Willen jullie genieten van elkaars aanwezigheid en van het moment? BrankAeRT doen haar uiterste best om de hele familie een heerlijke dag te bezorgen!

Het is je vast en zeker niet onbekend. De kinderen worden groter, sommigen vliegen zelfs al uit, gaan samenwonen of zijn getrouwd en hebben inmiddels zelf ook al een kroost. Hoe vaak zie je elkaar, nu nog? Familiedag is de uitgelezen mogelijkheid om elkaar weer eens te zien. Onder het genot van een hapje, een drankje tijdens de familiedag kan iedereen ongedwongen samen genieten. Laat het bijkletsen beginnen!

Voor een familiedag hebben wij verschillende arrangementen samengesteld, waaruit je een keuze kunt maken. Óf laat een leuk familiedagarrangement op maat maken. Jullie beschikken met het gezelschap over het hele atelier.

 1. Lekker gek met verf

Een workshop waar je je helemaal kunt laten gaan! We bedenken samen op voorhand een ‘familie-thema’ en gaan daarmee aan de slag. Zorg dat je hele oude kleren aan hebt, dan is niks te gek en word je misschien zelf ook wel een kunstwerk.

2. Het familieportret

Portretteer elkaar en leer al schilderend de ander nóg beter kennen! Samen een portret schilderen betekent ‘kijken en bekeken’ worden. In deze zinnenprikkelende schilderworkshop bekennen kunstenaar en model kleur aan elkaar.

Jullie maken als familie een meerluik van kleine doeken. Omdat ieder zijn eigen hand van schilderen heeft ontstaat een uniek patchwork van schilderijen die met elkaar een bijzonder geheel vormen. Het maken ervan is een onvergetelijke ervaring en leuk als cadeau voor iemand die een speciale gebeurtenis te wachten staat. Denk aan een geboorte, jubileum of trouwfeest.

De workshop is geschikt voor alle leeftijden.

Prijzen voor alle familiedag workshops inclusief alle materialen:

Kinderen onder de 12 jaar € 20,00 p.p.
Volwassenen € 35,00 p.p.
Van 6 tot 20 personen.

Tijdsduur: 2 uur

(voor koffie, thee en iets lekkers wordt gezorgd)

Arrangementen met ontbijt, lunch, high-tea, diner(buffet) behoren ook tot de mogelijkheden, zie hiervoor ARRANGEMENTEN.

Meedoen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *