MOGELIJKHEDEN

1. Plant een boom, oogst een bos!

Breng de toekomstvisie in beeld op grote teamschilderijen. In teamverband brengt u al schilderend uw organisatie in beeld als groeiende en bloeiende boom. Benieuwd welke vruchten deze samenwerking gaat afwerpen? Plant uw eigen boom op het schilderslinnen!
In deze creatieve schilderworkshop gaan we als team plannen en verwachtingen zichtbaar maken in een schilderij van uw organisatie als groeiende en bloeiende boom. Als team gaat u brainstormen over de wortels en de vruchten van uw organisatie. Het eindresultaat: grote schilderijen om de werkplek kleur te geven. Een workshop om nieuwe inspiratie op te doen en met positieve energie samen de toekomst tegemoet te treden.

2. Toon je talent!( vrije expressie schilderworkshop)

In deze workshop wordt er gewerkt naar aanleiding van een kunstenaar. Altijd al ns een Brood willen maken of á la Jackson Pollock willen action painten?
Spreekt Corneille jullie aan of misschien wel Vincent van Gogh? Geef de voorkeur aan en jullie zullen je kostelijk vermaken. BrankAeRT staat open voor alle suggesties.
Na een kort overleg, van te voren, over de door jullie gekozen kunstenaar gaan we aan de slag met als resultaat een aantal schilderijen om ieders werkplek duidelijk aan te geven want, je eigen stijl valt altijd te herkennen!

3. Het verhaal (van je team/merk/bedrijf)

In woord en beeld: schrijven en schilderen
Maak van de namen van jullie team/ merk of bedrijf uit meerdere doeken één geheel. Beeld uit wat je binnen de letters ziet en voelt. Waar ben je nu en waar wil je heen? Alles is uit te drukken met kleur en beeld.

4. Kijk je collega eens recht in de ogen (een betere kennismaking; portretteer elkaar)

Portretteer elkaar en leer al schilderend de ander beter kennen! Samen een portret schilderen betekent ‘kijken en bekeken’ worden. In deze zinnenprikkelende schilderworkshop bekennen kunstenaar en model kleur aan elkaar.
Wie ben ik, wat zie ik als ik in de spiegel kijk en hoe ziet de ander mij? We kruipen beurtelings in de huid van de kunstenaar en van het model en portretteren elkaar. We gebruiken de kracht van kleur om unieke karaktereigenschappen uit te drukken. Vanaf het moment van de eerste oogopslag gaan we aan de slag met speelse tekenoefeningen en experimentele schildertechnieken. Het eindresultaat van deze dynamische workshop is een portrettengalerij van individuele portretten om de bedrijfsruimte mee op te fleuren.

5. Sterren op t doek

Tijdens deze workshop schilderen jij en je collega’s, net als in het gelijknamige televisieprogramma ‘Sterren op het Doek’ iemand uit het bedrijf, bijvoorbeeld de directeur/directrice. Zij of hij geeft zich over aan de doorgrondende blikken van de kunstenaars. Wat laten ze zien van zichzelf? En wat zeer zeker niet? Ze mogen één van de schilderijen mee naar huis nemen en daarbij zelf kiezen welke. Welke zal het worden? De overige schilderijen worden na de workshop meegenomen naar de werkplek óf ze worden misschien wel geveild voor het goede doel.

Degene die geschilderd wordt, mag de kunstwerken niet zien tot ze af zijn, maar mag deze na afloop wel beoordelen.

Arrangementen met ontbijt, lunch, high-tea, diner(buffet) behoren ook tot de mogelijkheden, zie hiervoor ARRANGEMENTEN.

Meedoen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *